Banner 980x90

Kartingi aktīvās atpūtas cienītājiem

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

Jums ir draugs, kuram patīk sports un kuru aizrauj jaunas un pat nedaudz ekstrēmas nodarbes? Bet varbūt Jūs pats vēlaties izrauties no ikdienas rutīnas un pierādīt sev, ka fiziskās nodarbes Jums ir pa spēkam? Sportiskās aktivitātes nedēļas nogalē lieliski uzlabo ne tikai garastāvokli, bet arī veselību – ir pierādīts, ka cilvēki, kuri brīvo laiku pavada aktīvi, ir veselīgāki un enerģiskāki. Ja gribat iejusties sacīkšu autobraucēja lomā, izmēģiniet braucienu ar kartingu. 

Kartingi – tās ir visvienkāršākās atvērtā tipa sacīkšu mašīnas, ar kurām doties izbraucienā varēs pat amatieris. Skatoties profesionāļu sacīkstes, rodas iespaids, ka tas ir diezgan bīstams un traumatisks sporta veids, bet patiesībā kartingi ir viens no visdrošākajiem aktīvās atpūtas veidiem. Mašīnas kartingu nomai tiek ražotas ar nostiprinātu rāmi un ierobežotu dzinējspēku. Tieši tāpēc kartingi ir pieejami visiem interesentiem, neatkarīgi no vecuma un fiziskās sagatavotības. Kartinga trasē var sastapt vīriešus un sievietes, pieaugušos un pusaudžus – visi izbauda adrenalīna devu, ko sniedz ātrs, bet drošs un emocijām piepildīts brauciens!

Labākās kartinga vietas Latvijā
Dāvanu interneta veikals DavanuServiss.lv piedāvā izvēlēties braucienu ar kartingu savā mājaslapā. Izpētiet visus piedāvājumus un izvēlēties vispiemērotāko – DavanuServiss.lv piedāvātie kartingi ir pieejami gan individuāliem, gan pāru braucieniem. Braucienu trases atrodas ne tikai Rīgā, bet arī Latvijas novados. Kartingi ir domāti ne tikai pieaugušajiem – arī bērni un pusaudži drīkst sēsties pie stūres un izbaudīt braucienu.

Pērciet dāvanu tagad, bet izmantojiet gada laikā!
Dāvanu kartes derīguma termiņš ir viens no svarīgākajiem faktoriem, kam jāpievērš uzmanība. Tas ir īpaši būtiski, iegādājoties dāvanu citiem. Būtu žēl zaudēt braucienu ar kartingu tikai tāpēc, ka nav iespējams tam izbrīvēt laiku! Tieši tāpēc katru dāvanu karti no DavanuServiss.lv var izmantot 12 mēnešu laikā no iegādes brīža. Kartingi nekur nepazudīs, bet Jūsu draugi atradīs braucienam piemērotu laiku.

DavanuServiss.lv klienti izbauda šādas priekšrocības:
- dāvanu karti var saņemt savā e-pastā 1 minūtes laikā;
- pirkumu var saņemt arī pa pastu vai kādā no daudzajiem DavanuServiss.lv veikaliem tirdzniecības centros;
- DavanuServiss.lv nepaaugstina cenas – ja atklāsiet, ka pie pakalpojuma sniedzēja cena ir zemāka, tad dāvanu karti saņemsiet bez maksas!

DavanuServiss.lv regulāri rīko akcijas un izlozē dāvanas. Ienāciet DavanuServiss.lv mājaslapā un uzdāviniet sev un saviem tuviniekiem enerģisku nedēļas nogali, ko būs vērts atcerēties!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)