Banner 980x90

Ķegumā meklē novada talantus

Ķeguma tautas nams aicina pieteikties konkursam "Ķeguma novada talants 2014", pilsētas informācijas portālam Ogre24.lv vēsta Ķeguma novad domes interneta vietne.

Konkurss dos lielisku iespēju novērtēt un apbalvot mūsu Ķeguma novada talantus. Pašiem dalībniekiem būs iespēja parādīt savas prasmes un tās pilnveidot, konkursā nav vecuma un talantu ierobežojumu.

Jāpiesakās līdz 28. februārim elektroniski e-pastā: tautasnams@kegums.lv  vai var pieteikumu ienest  Ķeguma tautas namā. Pieteikumā jānorāda vārds, uzvārds, kontaktinformācija, vecums un talants.

Pieteikumam jāpievieno arī neliels apraksts par sevi "Ko es gribētu, lai par mani pastāsta publikai". Pieteikumā jānorāda visa prasītā informācija, citādi pieteikums netiks ņemts vērā.

Konkursa pirmā kārta norisināsies 7.martā. "Ķeguma novada talantu 2014" noskaidros konkursa 2.kārtā 22. martā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)