Banner 980x90

Ķeipenes pamatskola aicina uz salidojumu

Ķeipenes pamatskolas šogad atzīmē 40 gadu jubileju, pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv uzzināja Ogres novada pašvaldībā.

Bijušie skolēni un darbinieki 11.oktobrī ir gaidīti uz skolas absolventu un darbinieku salidojumu.

"Skola ir vienīgā vieta, kurā atmiņu zvans, vienojot paaudzes kopā, cauri mūžībai skan," atzīst skolā.

Lai svinīgi atzīmētu Ķeipenes pamatskolas 40 gadu jubileju (pašreizējās skolas ēkas būvniecība pabeigta 1974.gadā) , kā arī 240 gadus kopš pirmās skolas iedibināšanas Ķeipenes pagastā, Ķeipenes pamatskola 11.oktobrī organizē svinīgu piemiņas pasākumu un bijušo skolas darbinieku un absolventu salidojumu.

Pasākuma dalībnieku reģistrēšanās no plkst.14 Ķeipenes pamatskolā. Svinīgs pasākums Ķeipenes tautas namā plkst.18. Pēc pasākuma balle (spēlēs Juris Neretnieks) un dīdžeja vadīta diskotēka. Līdzi jāņem groziņš.

Dalības maksa – pieci eiro.

Ikviens ir aicināts ieskaitīt ziedojumu pasākuma organizēšanai. Informācija, zvanot pa tālruni 65033695.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)