Banner 980x90

klubā "Hauze"– LAF Krosa komisijas apbalvošanas afterparty

19.oktobrī Ogrē norisināsies LAF Krosa komisijas 2013.gada apbalvošanas pasākums, kurā tiks sumināti Latvijas autokrosa, rallijkrosa, folkreisa un citu disciplīnu labākie sportisti, pilsētas informācijas portālam Ogre24.lv stāsta Mareks Dainis.

Pasākuma afterparty notiks populārākajā pilsētas izklaides vietā - klubā "Hauze". Sākums plkst.22.00.

Paredzams, ka LAF Krosa komisijas 2013.gada apbalvošanas pasākumu apmeklēs minēto autosporta disciplīnu elites braucēji un viņu atbalstītāji, lai tā kārtīgi nosvinētu sezonas beigas un atpūstos pēc pasākuma oficiālas daļas "Ogres Prestižs" telpās.

Tā būs lieliska iespēja klātienē satikt mūsu valsts spicākos braucējus un, turpinot pagājušajā gadā iesākto tradīciju, neformālā gaisotnē atpūsties kopā ar viņiem un apsveikt ar izcīnītajām uzvarām šajā sezonā.

Par Afterparty muzikālo daļu rūpēsies pēdējo gadu populārākais dīdžejs Latvijā, autokrosa braucējs - [EX] DA BASS (Illegal DJ Team Riga / EHR Party Service), kā arī viņa kolēģis - MBERG (Baboon Bar /Decimal Lightness).

Līdz plkst.23.00 - ieeja bez maksas, pēc - 2 Ls.
Uzrādot Afterparty ieejas biļeti kluba bārā - kokteilis dāvanā!
Klubs "Hauze", Ogrē, Brīvības ielā 1.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)