Banner 980x90

Koncerts "Ielūdz Olgas!" jau sestdien gaidāms Lielvārdē

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Jau šo sestdien, 30.jūlijā, Lielvārdē, Spīdalas saliņas estrādē norisināsies unikālais koncerts "Ielūdz Olgas!", uz kuru aicina aktrise Olga Dreģe, dziedātāja Olga Rajecka un TDA "Dzintariņš" vadītāja Olga Freiberga.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja koncerta producents Sandis Mohovikovs, koncertā, kurā piedalīsies arī visu triju Olgu viesi – grupa "Turaidas roze" un dziedātājs Uģis Roze, aktieri Līga Zeļģe, Egils Melbārdis un Ģirts Ķesteris, dziedātāji Aija Andrejeva un Alex, kā arī Tautas deju ansambļi "Dzintariņš", "Dancis" un "Rotaļa XO" –, skanēs ne vien pazīstamas un iemīļotas dziesmas no "Turaidas rozes", Olgas Rajeckas, Aijas un Alex repertuāra, teātru izrādēm ("Trubadūrs", "Nelaid, māte, bērnus mežā", "Grāmatzīme", "Rozā lietus", "Puķīte pa dambi" u.c.), bet to kuplinās arī TDA priekšnesumi – krāšņās dejas "Cielaviņa", "Stūru stūriem", "Cūka griķos" u.c. Protams, koncertā dzirdēsim arī visām trim Olgām īpaši tapušo dziesmu "Ir labi, ka tu esi" (Guntars Račs / Gints Stankevičs).

Jāuzsver, ka visām dāmām, kam vārdā ir Olga, ieeja koncertā būs par brīvu (pie ieejas jāuzrāda personu apliecinošs dokuments). Tāpat visas trīs Olgas – Rajecka, Dreģe un Freiberga – parūpējušās par pārsteigumiem, koncerta starpbrīdī klausītājiem dāvinot dažādas balvas.

Koncerta sākums – plkst.19.00, ieeja Spīdalas saliņas estrādē – no plkst.18.00. Tā kā vietas nav numurētas, skatītāji tiek aicināti ierasties laikus! Koncerta ilgums – trīs stundas (ar starpbrīdi). Skatītāji tiek aicināti ņemt līdzi sedziņas, uz kurām varēs apsēsties vai apsegties, ja būs auksti. Estrādes teritorijā darbosies izbraukuma kafejnīcas.

Biļetes uz pasākumu var iegādāties "Biļešu Paradīzes" kasēs un internetā: www.bilesuparadize.lv, kā arī pie ieejas estrādē. Pirmsskolas vecuma bērniem – ieeja bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)