Banner 980x90

Kravas vilciena un automašīnas sadursmē Ķegumā gājuši bojā divi cilvēki

Foto: Twitter.com/ @edzinsq
Foto: Twitter.com/ @edzinsq
Šodien kravas vilciena un vieglās automašīnas sadursmē uz Ķeguma pārbrauktuves bojā gājuši divi cilvēki, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Mediķi uz vietas konstatējuši kādas sievietes un vīrieša nāvi. Vītola gan nevarēja precizēt, vai mirušie bijuši automašīnā vai vilcienā.

Sadursmes dēļ uz pārbrauktuves ir ierobežota satiksme, liecina AS "Latvijas Dzelzceļš" paziņojums mikroemuāru vietnē "twitter". Paziņojumā norādīts, ka jārēķinās arī ar vilcienu kavējumiem.

AS "Pasažieru vilciens" informē, ka negadījuma dēļ atcelts vilciena reiss no Lielvārdes uz Rīgu, kuram atiešanas laiks bija plkst.13.23, bet paredzētais pienākšanas laiks - plkst.14.27.

"Pasažieru vilciena" pārstāvis Egons Ālers aģentūrai LETA pauda, ka patlaban posmā starp Ogri un Lielvārdi vilcienu satiksme nenotiek un uzņēmums nodrošina pārvadājumus ar autobusu, lai pasažierus nogādātu galamērķī.

Pēc viņa teiktā, vilciena satiksme attiecīgajā posmā varētu tikt atsākta provizoriski plkst.16.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)