Banner 980x90

Lāčplēša dienu atzīmēs A.Pumpura muzejā

Lāčplēša dienas svinības Andreja Pumpura Lielvārdes muzejā kopā organizē muzejs ar Latvijas Nacionālo bruņoto spēku Gaisa spēkiem un Zemessardzes 54. IT bataljonu, pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv uzzināja Lielvārdes novada pašvaldības interneta vietnē.Svētku pasākums notiks

8.novembrī plkst.11.00  Andreja Pumpura Lielvārdes muzejā.

Lāčplēša dienas atzīmēšanā galvenais akcents vŗsts uz 9.klašu skolēniem. Tieši viņiem tiek organizēti svētki muzejā. Arī no pašiem  vispārizglītojošo skolu audzēkņiem tiek prasīta sagatavošanās pasākumam: jāizveido komanda, jāgādā par tās noformējumu  un pats galvenais – jākrāj zināšanas erudīcijas pārbaudei un  jāapgūst ierindas mācīb.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)