Banner 980x90

Latvijā pieaug sporta peintbola popularitāte

Peintbols kā brīvā laika pavadīšanas aktivitāte ir pazīstama gandrīz ikvienam, tomēr reti kurš zina, ka peintbols var būt arī nopietns sporta veids. Peintbola komanda "Moto-Ski" no Ogres novada aktīvi piedalās gan sacensībās Latvijā, gan arī starptautiskā līmenī. Lai nodrošinātu komandu ar regulāriem treniņiem un veicinātu tās izaugsmi, "Moto-Ski" iesniedza projekta pieteikumu labdarības iniciatīvā LabieDarbi.lv, kurā, iegūstot nepieciešamo sabiedrības atbalstu, mērķtiecīgajiem sportistiem izdevās saņemt vēlamo finansējumu no SMScredit.lv vairāk nekā 2500 Eur apmērā.

Ar projekta ideju, mērķi, tā realizētājiem, kā arī labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv pārstāvju komentāriem par LabieDarbi.lv projektu Nr. 168 "Moto-Ski" peintbola komandas attīstībai" varat iepazīties pieejamajā video sižetā. 

Sīkāka informācija par realizēto projektu: http://labiedarbi.lv/lv/projekts/168

LabieDarbi.lv četru gadu pastāvēšanas laikā realizēti jau vairāk nekā 220 iedvesmojošu projektu no visas Latvijas, kā arī labdarības iniciatīvas ietvaros ar SMScredit.lv atbalstu ziedots jau 1 000 000 Eur! Sīkāk ar labdarības iniciatīvu un tās sniegtajām iespējām iespējams iepazīties mājaslapā: www.LabieDarbi.lv.

 /></a>
</div>
    
    <div class=

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)