Banner 980x90

Līdz plkst.22.00 vēl tikai "Ogres mūzikas skola" vēlēšanu iecirknī iespējams piedalīties 11.Saeimas vēlēšanās

11.Saeimas vēlēšanās šodien, 17.septembrī, kopumā 124 vēlēšanu iecirkņiem Latvijā pagarināts darba laiks un tie strādās līdz plkst.22.00. Ogres novadā darba laiks par divām stundām pagarināts vienam vēlēšanu iecirknim Ogres mūzikas skolā, Brīvības ielā 50, informēja Centrālās vēlēšanu komisijas Informācijas nodaļas vadītāja Kristīne Bērziņa.

Pārējie vēlēšanu iecirkņi vēlēšanu dienā atvērti no plkst.7.00 līdz plkst.20.00. Papildu informāciju par vēlēšanu iecirkņiem un to darba laikiem Ogres, Ķeguma, Lielvārdes, Ikšķiles novados iespējams uzzināt http://web.cvk.lv/pub/public/30144.html

Kā informējām, Centrālā vēlēšanu komisija, pamatojoties uz 23.jūlija tautas nobalsošanas par 10.Saeimas atlaišanu rezultātiem, ir noteikusi, ka 2011.gada 17.septembrī notiks 11.Saeimas vēlēšanas.

Tiesības piedalīties 11.Saeimas vēlēšanās ir visiem balsstiesīgajiem Latvijas pilsoņiem, kuri vēlēšanu dienā būs sasnieguši 18 gadu vecumu. Lai nobalsotu, nepieciešama derīga Latvijas pilsoņa pase. Saeimas vēlēšanās netiek lietots vēlētāju reģistrs, tāpēc vēlētāji balsošanai var izvēlēties jebkuru vēlēšanu iecirkni pēc izvēles. Lai nodrošinātu, ka katram vēlētājam ir tikai viena balss, vēlētāja pasē tiks izdarīta atzīme par dalību vēlēšanās.

11.Saeimā no Rīgas vēlēšanu apgabala ir jāievēl 30 deputāti, no Vidzemes vēlēšanu apgabala – 27, no Latgales vēlēšanu apgabala – 15, no Zemgales vēlēšanu apgabala – 15 un no Kurzemes vēlēšanu apgabala - 13 deputāti.

Papildus informācija par 11.Saeimas vēlēšanām pieejama http://www.cvk.lv/pub/public/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)