Banner 980x90

Lielā deju ballīte Ogrē notiks jau sestdien

Ogre24.lv
Ogre24.lv

Jaunais ugunīgā pērtiķa gads ir sācies! Jau šo sestdien, 13.februārī Ogres Kultūras centrs aicina to svinēt rock and roll ballītē ''Rozā brilles nekrīt''.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres novada pašvaldības pārstāvji, pasākumā par muzikālo baudījumu rūpēsies grupa Tvīda orķestris!

Ievērojot 20.gs. sākuma stila tradīcijas, "Tvīda Orķestris" veiksmīgi apvieno retro stilu ar mūsdienīgu skanējumu. Izpilda 20.- 21.gs. populārākās dziesmas latviešu, angļu un krievu valodā. Šoreiz ballītē akcents atraktīvajam rock and roll stilam.

Gatavojoties ballītei, neliels ieskats Tvīda orķestra repertuārā:https://soundcloud.com/tweed-orchestra

Pasākumā darbosies foto stūris, būs pieejams arī bārs! Par kulinārajām izvirtībām šoreiz rūpes pašu rokās. Pasākuma sākums plkst.22.00. Ierašanās no plkst.21.30.

Biļetes cena: 7 eiro (pirmās 100 biļetes), 10 eiro.
Biļetes var iegādāties www.bilesuparadize.lv un Ogres Kultūras centra kasē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)