Banner 980x90

Lielvārdē gatavojas paaugstināt ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifu

Rīga, 8.okt., LETA. No nākamā gada pavasara varētu pieaugt SIA "Lielvārdes Remte" sniegto ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifs, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifs pieaugtu Lielvārdē, Kaibalas ciemā, kā arī Lēdmanes pagastā, kur tarifs pieaugtu visievērojamāk.

Ja patlaban Lielvārdes pilsētā un Kaibalas ciemā ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifs ir 92 centi par kubikmetru, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), tad nākamā gada pavasarī to cena būtu viens eiro un divi centi, neieskaitot PVN.

Savukārt Lēdmanes pagastā esošais ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifs ir 53 centi par kubikmetri, neieskaitot PVN, bet pēc paaugstināšana cena par kubikemtru būtu viens eiro un divi centi, neieskaitot PVN.

Savukārt pašreizējais kanalizācijas pakalpojumu tarifs Lielvārdes pilsētā un Kaibalas ciemā ir viens eiro un 10 centi, neieskaitot PVN, bet Lēdmanes pagastā - 88 centi, neieskaitot PVN. Pēc cenas paaugstināšanas par kubikmetru visiem būtu jāmaksā viens eiro un 57 centi, neieskaitot PVN.

Uzņēmums "Lielvārdes Remte" ir izstrādājis un septembrī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedzis ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifu projektu, kas ir aprēķināts saskaņā ar "Ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifu aprēķināšanas metodiku".

Piedāvātais tarifs varētu stāties spēkā ar 2019.gada aprīli.

Uzņēmuma sagatavotās tarifa izmaiņas ir saistītas ar mainīgo un pastāvīgo izmaksu izmaiņām.

Iepazīties ar tarifu projektā ietverto vispārpieejamo informāciju, kā arī sniegt savus priekšlikumus un ieteikumus par ūdenssaimniecības tarifa projektu lietotājs var SIA "Lielvārdes Remte", Ceriņu iela 3, Lielvārdē, iepriekš sazinoties pa tālruni 65 059 010.

Priekšlikumus un ieteikumus par tarifa projektu rakstveidā vai elektroniski var iesniegt "Lielvārdes Remte" 20 dienu laikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)