Banner 980x90

Lielvārdē jauno mēru vēlēs nākamnedēļ

Lielvārdes novada domes priekšsēdētāja vēlēšanas notiks trešdien, 19.jūnijā, kad paredzēta Lielvārdes novada vēlēšanās ievēlēto deputātu pirmā sēde, pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv uzzināja Lielvārdes novada pašvaldībā.

Domes sēdes darba kārtība:

* 2013.gada 1.jūnija pašvaldību vēlēšanu rezultāti Lielvārdes novadā;
* Lielvārdes novada domes priekšsēdētāja vēlēšanas.

Domes priekšsēdētāja vēlēšanas notiek atklātā balsojumā, piedaloties jaunievēlētajiem domes deputātiem.

Pašvaldība aicina iedzīvotājus piedalīties domes un komiteju sēžu norisē, pirms tam iepazīties ar sēžu darba kārtību, kas tiek publicēta Lielvārdes novada mājas lapā trīs dienas pirms domes sēdes, vienu dienu pirms komiteju sēdes. Tāpat pašvaldība aicina izteikt savus priekšlikumus un aktīvi iesaistīties novada saimnieciskajā dzīvē.

Ogre24.lv jau vēstīja, ka Lielvārdes novada domes priekšsēdētājs Imants Balodis ir gatavs turpināt darbu mēra amatā.

Tāpat Ogre24.lv jau vēstīja, ka pašvaldības vēlēšanās Lielvārdes novadā notikusi spraiga cīņa starp politisko partiju "Reģionu alianse" un partiju "Vienotība", tomēr par uzvarētāju, ar nelielu pārsvaru, ir kļuvusi "Reģionu alianse".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)