Banner 980x90

Lielvārdē notiks radošā darbnīca novada iedzīvotājiem "Runā, un tevi uzklausīs"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ceturtdien, 26.maijā, no plkst.16.00 Lielvārdes kultūras nama otrā stāva zālē notiks pirmā radošā darbnīca Lielvārdes novada iedzīvotājiem "Runā, un tevi uzklausīs", aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Darbnīcas mērķis ir identificēt līdzšinējās pašvaldības komunikācijas vājos posmus, kā arī noskaidrot, kāda, pēc iedzīvotāju domām, ir ērtākā turpmākā pašvaldības komunikācija ar sabiedrību.

Pasākuma laikā visi dalībnieki tiks iedalīti vairākās darba grupās tādās kategorijās kā sports un izglītība, kultūra, sociālie jautājumi un attīstība. Darba grupas veidos dažādas Lielvārdes novada iestādes, nevalstiskās organizācijas un citi iedzīvotāji, kuri vēlas iesaistīties Lielvārdes pašvaldības un novada iedzīvotāju savstarpējās komunikācijas veidošanā.

Lai pieteiktu dalību kādā no darba grupām, pašvaldība aicināja līdz 23.maijam apstiprināt savu dalību, rakstot sabiedrisko attiecību speciālistei uz e-pasta adresi "maruta.ruskule@lielvarde.lv" un norādot, par kuru no tēmām būs vēlme diskutēt. Tāpat, ja rodas papildu jautājumi, iespējams rakstīt uz jau minēto e-pasta adresi vai zvanīt pa telefonu 26330700.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)