Banner 980x90

Lielvārdes aviācijas bāzes attīstībai valdība atbalsta 142 hektāru nodošanu Aizsardzības ministrijas valdījumā

Rīga, 28.maijs, LETA. Lielvārdes aviācijas bāzes attīstībai valdība šodien atbalstīja 142 hektāru nodošanu Aizsardzības ministrijas valdījumā.

Valdība nolēma, ka Zemkopības ministrijai jānodod Aizsardzības ministrijas valdījumā nekustamais īpašums "aviācijas bāze "Lielvārde" 142 hektāru platībā.

AM jau iepriekš ir noslēgusi vienošanos par sadarbību ar akciju sabiedrību "Latvijas valsts meži" par nepieciešamajām darbībām, lai AM valdījumā militārām vajadzībām tiktu nodotas ZM valdījumā un akciju sabiedrības "Latvijas valsts meži" pārvaldīšanā esošas valsts zemes platības.

Tāpat Zemessardzes 55. kājnieku bataljona bāzes infrastruktūras attīstībai valdība šodien atbalstīja 13,7 hektāru nodošanu Aizsardzības ministrijas valdījumā.

Nekustamais īpašums "Juču šautuve" Aiviekstes pagastā, Pļaviņu novadā patlaban ierakstīts zemesgrāmatā uz valsts vārda Zemkopības ministrijas personā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)