Banner 980x90

Lielvārdes mērs gatavs turpināt darbu

Lielvārdes novada domes priekšsēdētājs Imants Balodis ir gatavs turpināt darbu mēra amatā.

"Mana partija to ir gribējusi, lai kļūstu par līderi, un to esmu piekritis darīt. Šos četrus gadus strādāju ar pilnu jaudu un esmu gatavs to darīt arī nākamajā sasaukumā. Pašvaldībā šobrīd ir daudzi iesākti projekti, kur būtu jāuzsāk to īstenošana. Piemēram, siltumsaimniecība "Lāčplēsī" un Lēdmanē. Iesāktos un plānotos darbus ir jāpabeidz," portālam Ogrenet.lv atzinis "Vienotības" līderis Balodis.

Jautājot par iespējamo scenāriju attīstību koalīciju veidošanā, Baldodis pauž gatavību strādāt vienotā komandā. "Mums ar visām partijām ir labas attiecības, kas arī pierādījās šo četru gadu laikā. Mēs nevērtējam – mūsējais vai jūsējais, mēs strādājam kopā. Nedz šo četru gadu laikā, nedz priekšvēlēšanu karstumā mums nav bijušas ne sarkanās, ne zaļās līnijas kā Rīgā. Pret visiem esam bijuši atklāti un ar nomelnošanu nenodarbojāmies."

Balodis arī atzinīgi ir novērtējis Vidzemes partiju, no kuras domē ir ievēlēti divi jauni politiķi: "Man ir prieks, ka domē parādīsies jaunieši, kuriem ir sava domāšana, savi piegājieni jautājumu risināšanā".

Pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv jau vēstīja, ka pašvaldības vēlēšanās Lielvārdes novadā notikusi spraiga cīņa starp politisko partiju "Reģionu alianse" un partiju "Vienotība", tomēr par uzvarētāju, ar nelielu pārsvaru, ir kļuvusi "Reģionu alianse".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)