Banner 980x90

Lielvārdes novadu vadīs Aivars Troska

Lielvārdes novada domes jaunā sasaukuma pirmajā sēdē trešdien par novada domes priekšsēdētāju ievēlēts līdzšinējais domes deputāts Aivars Troska, pilsētas informācijas portālam Ogre24.lv pavēstīja Lielvārdes novada pašvaldības Kanceles vadītāja un domes sekretāre Guna Mendziņa.

"Par domes priekšsēdētāju ir kļuvis Aivars Troska. Par viņu balsoja deviņi deputāti, savukārt "pret" - seši," informē pašvaldības pārstāve.

Uz domes priekšsēdētāja amatu kopumā tika virzīti divi kandidāti - Troska un līdzšinējais novada vadītājs Imants Balodis.

Kā informē Mendziņa, ceturtdien, 20.jūnijā, paredzēta Lielvārdes novada domes ārkārtas sēde, kurā varētu tikt skatīts jautājums par priekšsēdētāja vietnieku un komiteju sastāvu.

Kā liecina informācija Centrālās Vēlēšanu komisijas mājas lapā, Troska vēlēšanās startēja no "Reģionu alianses" saraksta. Viņš tika virzīts kā otrais numurs, taču vēlētāji ar veiktajām atzīmēm viņu ierindojuši trešajā vietā. Troska vēlēšanās saņēmis 548 "plusus" un svītrots 346 reizes.

Ogre24.lv jau vēstīja
, ka "Vidzemes partija" un "Reģionu alianse" parakstījušas koalīcijas līgumu par sadarbību Lielvārdes novada domē. Tāpat  Ogre24.lv jau vēstīja, ka Lielvārdes novada domes priekšsēdētājs Balodis ir gatavs turpināt darbu mēra amatā.

Ogre24.lv jau vēstīja, ka pašvaldības vēlēšanās Lielvārdes novadā notikusi spraiga cīņa starp politisko partiju "Reģionu alianse" un partiju "Vienotība", tomēr par uzvarētāju, ar nelielu pārsvaru, ir kļuvusi "Reģionu alianse".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)