Banner 980x90

Lielvārdes pašvaldība aicina skolēnus pieteikties darbam vasarā

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Arī šovasar Lielvārdes novadā ar pašvaldības finansiālu atbalstu algotu darbu divas nedēļas varēs strādāt 80 skolēni vecumā no 13 līdz 14 gadiem.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Lielvārdes novada pašvaldības pārstāvji, 2016.gada pašvaldībā plānota 80 skolēnu nodarbināšana – Lielvārdē 50 skolēni, Lēdmanē 15 skolēni un Jumpravā 15 skolēni.

Lielvārdes novada pašvaldības Izglītības nodaļa izsludina pieteikšanos skolēnu nodarbinātības pasākumiem 2016.gada vasaras brīvlaikā no 2016.gada 4.aprīļa līdz 2016.gada 29.aprīlim.

Atlases kritēriji:

* mācās vispārējās izglītības iestādē
* dzīvesvieta deklarēta Lielvārdes novada administratīvajā teritorijā
* iesniegumi tiek izskatīti iesniegšanas secībā

Mērķis - iegūt darba pieredzi, apgūt nepieciešamās darba pamatprasmes un iemaņas, lietderīgi pavadīt vasaras brīvlaiku.

Darbavietas tiks nodrošinātas pašvaldības iestādēs –skola, muzejs, bibliotēka u.c.

Darba laika ilgums plānots līdz 4 stundām dienā, 20 stundām nedēļā (10 dienas) laikā no šī gada 13.jūnija līdz 5.augustam.

Atlīdzība tiks izmaksāta par faktiski nostrādāto laiku, rēķinot no valstī noteiktās minimālās darba algas.

Dokumentu iesniegšanas vieta:

* Lielvārdes novada pašvaldības vienotajā klientu apkalpošanas centrā 1.stāvā, Raiņa ielā 11A, Lielvārdē, Lielvārdes novadā;
* Lēdmanes pagasta pārvalde, pie sekretāres 2.stāvā, "Pagastmājā", Lēdmanes pagastā
* Jumpravas pagasta pārvalde, pie sekretāres 3.stāvā, Daugavas ielā 6, Jumpravas pagastā

Iesniedzamie dokumenti :

* skolēna pieteikuma anketa;
* ārsta izziņa (forma 027/U), kurā norādīts, ka skolēna veselības stāvoklis ir atbilstošs algota darba veikšanai (jāiesniedz kopā ar pieteikumu).

Lēmumu par 13 -14 gadus veca skolēna iesaistīšanu darba attiecībās pieņems pašvaldības izveidota komisija periodā no 2016.gada 2.maija līdz 16.maijam.

Komisija izsniedz norīkojumu skolēniem  nodarbinātības pasākumu veikšanai vasaras brīvlaikā 10 darba dienu laikā pēc lēmuma pieņemšanas.

Informācija par jauniešu (no 15 līdz 20 gadiem) nodarbinātību 2016.gada vasarā pieejama Nodarbinātības valsts aģentūras mājas lapā  http://www.nva.gov.lv/.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)