Banner 980x90

Lielvārdes pašvaldība plāno izvedot oficiālo "Facebook" kontu

Ogre24.lv
Ogre24.lv

Tā kā Lielvārdes novada pašvaldībai nav viena oficiālā sociālo tīklu konta, šī gada laikā tā izveidos oficiālo pašvaldības "Facebook" kontu, aģentūru LETA informēja Lielvārdes novada pašvaldības informācijas līdzekļu redaktore Gundega Puča.

Puča uzsvēra, ka no pagājušā gada sociālo tīklu konti ir izveidoti atsevišķām nozarēm, piemēram, tūrismam, sportam, kultūrai, kā arī jauniešiem. E-indeksa mērījums uzskaita tikai kopīgo kontu statistiku, tādēļ arī pētījumā sekotāju skaits nav norādīts.

"Jāpiemin, ka pašvaldību sociālo tīklu konti ir tikai viena no daudzajām pētījumā ietvertajām lietām. Kā jau paša pētījuma apraksts rāda - tas sniedz priekšstatu, cik aktīvi un savai situācijai atbilstoši iestādes un pašvaldības izmanto mūsdienu informācijas un komunikācijas tehnoloģiju sniegtos risinājumus, lai veicinātu sniegto pakalpojumu kvalitāti un pieejamību iedzīvotājiem un komersantiem. Gribas uzsvērt to daļu, kas saka - savai situācijai atbilstoši. Izvērtējot savus resursus, attīstījām citas, ne mazāk nozīmīgas lietas - izveidojām interaktīvo karti, kur iedzīvotājiem ziņot par problēmām, norādot konkrētas to atrašanās vietas, radījām iespēju mājaslapā vērot domes sēžu tiešraides, mājaslapai izveidojām mobilo versiju, pilnveidojām trīs esošos un izveidojām četrus jaunus publiskos interneta pieejas punktus," uzsvēra Puča.

Jau ziņots, ka sociālajos tīklos lielo novadu grupā vislielākais sekotāju skaits ir Cēsu novadam, atklāj jaunākie "Latvijas e-indeksa" pētījuma rezultāti.

Cēsu novadam kopējais sekotāju skaits ir 11 114, bet vidējais sekotāju skaits uz 1000 iedzīvotājiem ir 587.

Otrajā vietā pēc kopējā sekotāju skaita ir Kuldīgas novads, kam sociālā tikla kontos ir 8196 sekotāji, bet trešais ir Alūksnes novads ar 5913 sekotājiem. Tikmēr ir arī novadi, kuriem sociālajos tīklos gandrīz nav sekotāju - tie ir Aizputes, Dobeles un Lielvārdes novads.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)