Banner 980x90

"Līkā tilta regate" aicina doties velobraucienā uz Ikšķili

Interesentus aicina doties "Līkā tilta regates" velobraucienā no Ogres uz Ikšķili, pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres un Ikšķiles tūrisma attīstības aģentūras pārstāve Agneta Briģe.

Ogres un Ikšķiles tūrisma attīstības aģentūra jau trešo gadu organizē pasākumu "Līkā tilta regate", kas ir arī aktīvās vasaras sezonas atklāšana. Šogad tas norisināsies 8.jūnijā. Pasākuma mērķis ir saliedēt Ogres un Ikšķiles iedzīvotājus un uzņēmējus, kā arī popularizēt sportiskās aktivitātes novados.

Pasākuma ietvaros tiek organizēts velobrauciens no Ogres uz Ikšķili, kurā aicināts piedalīties ikviens gribētājs, iepriekš nereģistrējoties. Velobrauciena starts atskanēs Ogrē, plkst.14.30 pie arkveida gājēju tilta (Krasta un bērzu alejas krustojumā) no vietas, kur norisināsies Līkā tilta regates pasākums.

Maršruts vedīs pa Ogres dambi, veco Rīga - Daugavpils šosejas posmu , iebraucot Ikšķilē pa Rīgas ielu, turpinot pa Līvciema ielu līdz Karmela klosterim. Tajā plānots uzkavēties, lai, apskatot klostera baznīcu un tiekoties ar klostera māsu, uzzinātu, kā norit ikdienas dzīve klosterī. Tālāk ceļš vedīs uz Ikšķiles ūdens atpūtas un sporta centru, kur kopā ar ūdensprieku cienītājiem dosimies nelielā ekskursijā un uzzināsim par piedāvātajām atpūtas iespējām turpmākajām apmeklējuma reizēm ģimenes vai draugu lokā.

OITAA aicina ikvienu, būt aktīviem un baudīt ikgadējās "Līkā tilta regates" ietvaros piedāvātos pasākumus. Uzņēmumu, iestāžu un organizāciju pārstāvji - esiet atsaucīgi un pierādiet, ka arī pie Jums strādā sportiski, azartiski un aktīvo atpūtu mīloši darbinieki. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)