Banner 980x90

Lipmans ar Bartkeviču pārrunā hokeja attīstības veicināšanu Ogrē

Pagājušajā nedēļā Ogrē viesojās un ar pašvaldības vadītāju Edvīnu Bartkeviču tikās Latvijas hokeja federācijas prezidents Kirovs Lipmans, kurš iepazinās ar bērnu hokeja attīstības tendencēm Ogrē un interesējies par perspektīvu un bērnu hokeja uzturēšanas, un attīstības veicināšanas iespējām, vēsta portāls Ogresfakti.lv.

"Ogrē darbojas gan junioru hokeja grupas, gan daiļslidotāji. Esam apmierināti ar trenera Ostošova darbu ar bērniem un jauniešiem," stāsta Bartkevičs.

Atzinīgi vērtējot Ogres pilsētas ģeogrāfisko atrašanās vietu, Lipmans rosināja Ogrē dislocēt arī kādu profesionālu pieaugušo hokeja komandu. Nākamreiz apmeklējot Ogri, plānots tikties arī ar Vidzemes ledus halles īpašnieku Juri Feodorovu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)