Banner 980x90

LNT Ziņu dienests atspoguļos vēlēšanu norisi ar speciālizlaidumiem, reportāžām un tiešraidēm

Telekompānijas LNT Ziņu dienests atspoguļos vēlēšanu nakts norisi pirmsvēlēšanu nedēļā un vēlēšanu naktī ar speciālizlaidumiem, tiešraidēm, reportāžām un rezultātu apkopošanu un analīzi, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja LNT pašreklāmas daļas vadītāja Ingūna Sermole.
LNT ēterā būs redzami raidījuma "900 sekundes" speciālizlaidumi 2.oktobra un 3.oktobra rītos, LNT Ziņu speciālizlaidumi, LNT Ziņu dienesta rīkotā "Vēlēšanu nakts", kurā kopā ar ekspertiem un politiķiem varēs sekot līdzi rezultātu apkopošanai, kā arī LNT Ziņu un Top10 apvienotais speciālizlaidums 3.oktobrī, lai analizētu pirmos vēlēšanu rezultātus.

Vēlēšanu nedēļā norisināsies pēdējās LNT Ziņu dienesta rīkotās pirmsvēlēšanu debates, kurās aci pret aci stāsies vēlēšanu programmu autori un Ministru prezidenta amata kandidāti. 29.septembrī plkst.21.05 - debates ar partiju līderiem par vēlēšanu programmām - LNT kanāla tiešraidē no Rīgas, Sapņu fabrikas; 30.septembrī plkst.21.05 - Ministru prezidenta amata kandidātu debates - LNT kanāla tiešraidē no Rīgas, Sapņu fabrikas.

Arī LNT Ziņu dienesta veidotajos raidījumos īpaši tiek veltīta uzmanība priekšvēlēšanu periodam analizējot visu informāciju par un ap vēlēšanām.

Gan vēlēšanu dienā, gan dienu pēc tās LNT Ziņu dienests piedāvās tiešraides un speciālizlaidumus gan no LNT Ziņu studijas, gan partiju birojiem un vēlēšanu iecirkņiem, lai skatītājiem sniegtu aktuālāko informāciju par vēlēšanu norisi un provizoriskajiem rezultātiem.

LNT Ziņu speciālizlaidumi 2.oktobrī būs plkst.14 un 18, bet 3.oktobrī plkst.14.

2. oktobra vakarā plkst.22.05 sāksies LNT Ziņu dienesta veidotā "Vēlēšanu nakts". Kopā ar ekspertiem, vēlēšanu uzraugiem un politisko partiju līderiem Ziņu dienests analizēs vēlēšanu norisi un pirmos provizoriskos vēlēšanu rezultātus. LNT Ziņu veidotās Vēlēšanu nakts laikā darbosies ekspertu studija, rezultātu studija, būs vairākas tiešraides no partiju birojiem un vēlēšanu iecirkņiem.

3.oktobra vakarā īpašā LNT Ziņu un Top 10 apvienotajā speciālizlaidumā plkst.19.10 LNT Ziņu dienests piedāvās provizorisko vēlēšanu rezultātu analīzi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)