Banner 980x90

Mājas sadzīves tehnika nopērkama arī internetā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Pēdējos gados iepirkšanās interneta veikalos kļūst arvien populārāka. Interneta izpētes uzņēmuma "Gemius Latvia" 2016. gadā veiktais  pētījums liecina, ka 79 % no interneta lietotājiem iepērkas internetā. 

Kāpēc? Jo
- pieejams plašs preču klāsts;
- izvēlētās preces rūpīgi un bez steigas var apskatīt savā datorā;
- pirkums veicams vien ar pāris klikšķiem;
- ir iespēja preci saņemt pie namdurvīm.

Interneta veikalos ir pieejams dažādu kategoriju preces: kosmētika, apģērbs, būvniecības preces, mājas sadzīves tehnika un daudz citu preču.

Iepērkoties interneta veikalā, interesējošās preces savā starpā salīdzināt ir daudz vienkāršāk nekā staigāt no vienas tirdzniecības vietas uz otru, līdz ar to katram pircējam ir iespējas iegādāties kvalitatīvas preces par vislabākajām cenām.

Iepērcies interneta veikalā 1a.lv
1a.lv ir lielākais interneta veikals Latvijā, kas nodrošina plašu un kvalitatīvu preču klāstu. Veikala piedāvājumā atrodama visa mājoklim nepieciešamā mājas sadzīves tehnika – sākot ar tējkannu virtuvei, putekļusūcēju dzīvojamās telpas uzkopšanai, beidzot ar dažādu veidu veļas mašīnām, kā arī elektriskajām un gāzes plītīm.

1a.lv piedāvājumā esošā mājas sadzīves tehnika ir sadalīta šādās kategorijās:
- mazā sadzīves tehnika virtuvei;
- mazā sadzīves tehnika mājai;
- lielā sadzīves tehnika;
- iebūvējamā sadzīves tehnika.

Tev atliek tikai izvēlies sev nepieciešamās preces un noformēt pirkumu.

Iepērkoties 1a.lv interneta veikalā, visām precēm tiek nodrošināta garantija, kuras laiku nosaka konkrētās preces ražotājs. Tāpat ikvienam pircējam ir tiesības atdot iegādāto preci 14 dienu laikā. Interneta veikals 1a.lv saviem klientiem piedāvā arī dažādas atlaides un citus izdevīgus piedāvājumus preču iegādei.

Kā iegādāties?
Iepērkoties 1a.lv, pasūtījumu ir iespējams veikts trīs veidos:
1)    mājaslapā 1a.lv;
2)    caur e-pastu info@1a.lv;
3)    telefoniski – pa tālruni 67428800 vai 67428801.

Ērtākai pasūtījuma veikšanai tiek rekomendēts pasūtījumus veikt interneta veikala mājaslapā.

Izvēlies izdevīgāko preces saņemšanas veidu
Veicot pasūtījumu, vari izvēlēties sev ērtāko piegādes veidu:
- interneta veikala 1a.lv birojā Rīgā – pasūtījuma saņemšana tiek nodrošināta 1–2 darbdienu laikā no pasūtīšanas brīža, un tā ir bez maksas;
- piegāde uz norādīto adresi – saņemšana 1–3 darbdienu laikā;
- piegāde uz izņemšanas punktiem – "Pickup paku bode", "Statoil", Latvijas Pasts, "Omniva" vai Pasta stacija.

Iepērkoties interneta veikalā, rūpīgi iepazīsties ar preču piegādes, apmaksas un garantijas noteikumiem, jo, veicot pirkumu, Tu automātiski piekrīti šiem noteikumiem.

Ienāc 1a.lv un iegādājies visu nepieciešamo vienuviet!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)