Banner 980x90

Mālkalnes prospektā turpinās pārbūves darbi

Ogre24.lv
Ogre24.lv
No 16.maija Mālkalnes prospektā notiek vērienīgi pārbūves darbi,  atjaunojot vienu no pilsētas galvenajām ielām, vienlaikus nomainot arī novecojušo inženierkomunikāciju tīklu, pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv uzzināja Ogres novada pašvaldībā.

Ogres novada pašvaldības Projektu vadības nodaļas projektu vadītājs Pēteris Preiss informē, ka Mālkalnes prospekta pārbūves darbi rit paredzētajos termiņos. Šobrīd jau ir pabeigti inženierkomunikāciju ieguldīšanas darbi un var realizēt nākamo darbu posmu – ielas sagatavošanu cietā seguma ieklāšanai.

Pašvaldības aģentūras "Ogres namsaimnieks" Inženiertīklu pārvaldes vadītājs Vjačeslavs Panomorovs norāda, ka zem Mālkalnes prospekta esošie komunikāciju tīkli bijuši fiziski novecojuši – tie izbūvēti pirms vairāk nekā 40 gadiem. Bieži esot notikušas arī siltumapgādes un ūdensapgādes avārijas. Šobrīd vecie komunikāciju tīkli nomainīti pret jauniem, mūsdienu standartiem atbilstošiem.  

Darbi tiek veikti atbilstoši būvprojektam, to izpildes rezultātā pilsēta būs ieguvusi vēl vienu sakārtotu satiksmes infrastruktūras objektu – ar pārbūvētu brauktuvi un ietvēm, pārveidotiem krustojumiem un nobrauktuvēm, paplašinātiem laukumiem vieglo automašīnu novietošanai, atjaunotām sabiedriskā transporta pieturām, uzlabotu satiksmes drošību un vides pieejamību, jaunu ielas apgaismojumu, labiekārtotu un ar jauniem stādījumiem papildinātu teritoriju un, kā jau iepriekš minēts, jauniem inženierkomunikāciju tīkliem zem ielas.

Saskaņā ar līgumu Mālkalnes prospekta pārbūves darbi jāpabeidz līdz šā gada 2.novembrim.

Būvdarbus veic ceļu būves firma SIA "Binders".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)