Banner 980x90

Mālpilī plāno paaugstināt siltuma tarifu par 14,75%

Mālpils pašvaldības SIA "Norma K" plāno palielināt siltumapgādes tarifu par 14,75%, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Uzņēmums Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai iesniedzis siltumenerģijas apgādes pakalpojuma tarifa projektu, kas ir aprēķināts saskaņā ar Siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifu aprēķināšanas metodiku. Plānots, ka siltumapgādes tarifs pieaugs līdz 55,48 eiro pašreizējo 48,35 eiro vietā (tarifs norādīts bez PVN).

Piedāvātais tarifs varētu stāties spēkā no 1.oktobra. Tarifa izmaiņas ir saistītas ar pakāpenisku konkurētspējīga atalgojuma palielināšanu un daļēju iepriekšējo gadu zaudējumu segšanu.

Iepazīties ar tarifu projektā ietverto vispārpieejamo informāciju, kā arī sniegt savus priekšlikumus un ieteikumus par siltumenerģijas apgādes pakalpojuma tarifa projektu iespējams SIA "Norma K" administrācijas telpās darba laikā no plkst.8.00 līdz 12.00 un no plkst.13.00 līdz 16.00, iepriekš sazinoties ar valdes locekli Voldemāru Cērpu pa tālruni 27728115.

Priekšlikumus un ieteikumus par tarifa projektu rakstveidā vai elektroniski iespējams uzņēmumā iesniegt, sūtot pa pastu, sūtot e-pastu uz adresi "normak@apollo.lv", kā arī iesniedzot Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai (Rīgā vai tās reģionālās struktūrvienības adresē), sūtot e-pastu uz adresi "sprk@sprk.gov.lv" 20 dienu laikā no šī paziņojuma publicēšanas normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)