Banner 980x90

"Maxima Latvija" investē 66 tūkstošus eiro jaunās pašapkalpošanās kasēs Ogrē

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Šobrīd pašapkalpošanās kases pieejamas jau vienpadsmitajā "Maxima Latvija" veikalā. Šo pašapkalpošanās kasu ierīkošanā veikalā Ogrē, Rīgas ielā 23, uzņēmums investējis 66 tūkstošus eiro.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja SIA "Maxima Latvija" Komunikācijas speciāliste Zane Udrase, šajā veikalā iedzīvotājiem pieejamas piecas pašapkalpošanās kases, no kurām trijās kasēs par pirkumiem var norēķināties ar maksājumu kartēm un divās – gan ar skaidru naudu, gan maksājumu kartēm.

Visās pašapkalpošanās kasēs var veikt uzkrājumus "Paldies" kartē un arī norēķināties ar "Paldies" kartē uzkrāto naudu. Tāpat visās pašapkalpošanās kasēs ir iespējams norēķināties ar "Maxima Latvija" dāvanu kartēm, kā arī izmantot "Uzņēmumu karti".

"Šis veikals Ogrē ir jau trešais veikals ārpus galvaspilsētas, kurā pieejamas pašapkalpošanās kases. Ja sākotnēji šo kasu vislielākā popularitāte bija Rīgas veikalos, tad šobrīd arī reģionu iedzīvotāji arvien aktīvāk sāk izmantot šīs kases gan Rēzeknē, gan Jūrmalā. Pašlaik aptuveni 24% iedzīvotāju dod priekšroku pašapkalpošanās kasēm tajos veikalos, kur tās ir pieejamas," norāda "Maxima Latvija" Operacionālā vadītāja Kristīne Āboltiņa.

Šogad kopumā pašapkalpošanās kasu izveidē "Maxima Latvija" investējusi jau vairāk nekā 446 tūkstošus eiro.

Jau ziņots, ka, sekojot tirgus tendencēm un patērētāju ērtībai, "Maxima Latvija" ievieš pašapkalpošanās kases. Šis ir viens no soļiem, lai samazinātu darbinieku slodzi. Pirmās pašapkalpošanās kases Latvijā "Maxima Latvija" ieviesa jau 2009.gadā, taču pērn sāka intensīvāk paplašināt pašapkalpošanās kasu tīklu, kas šogad tiek turpināts. Līdz ar jaunajām pašapkalpošanas kasēm veikalā Ogrē, Rīgas ielā 23, kopumā "Maxima Latvija" tīklā ir 61 pašapkalpošanās kase vienpadsmit veikalos.

Šobrīd šāda veida kases Rīgā ir A.Deglava ielā 67, kur ir septiņas pašapkalpošanās kases, veikalā K.Ulmaņa gatvē 88a - septiņas, veikalā Biķernieku ielā 143 – sešas, veikalā Slokas ielā 115 – sešas, veikalā Saharova ielā 20a – piecas, veikalā Vienības gatvē 113 – piecas, veikalā Mūkusalas ielā 73 – piecas, veikalā Nīcgales ielā 46a - piecas pašapkalpošanās kases. Kā arī trijos veikalos ārpus galvaspilsētas - Rēzeknē, Atbrīvošanas alejā 141A, pieejamas piecas pašapkalpošanās kases, veikalā Jūrmalā, Talsu šosejā 25, pieejams piecas pašapkalpošanās kases un veikalā Ogrē, Rīgas ielā 23, pieejamas piecas pašapkalpošanās kases.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)