Banner 980x90

Mazie slidotāji demonstrēs savas daiļslidošanas prasmes

Svētdien, 18.aprīlī Ogres ledus hallē no plkst.11.00 līdz 15.00 mazie slidotāji savas prasmes demonstrēs visiem daiļslidošanas interesentiem, informēja Diāna Zītare, daiļslidošanas kluba "Slidotprieks" pārstāve.
Pirmo reizi "Slidotprieks" daiļslidošanas kluba gadu ilgās pastāvēšanas vēsturē tiek rīkotas daiļslidošanas sacensības bērnu un jauniešu grupām. Sacensībās kopā piedalīsies vairāk par 30 bērniem no dažādiem citiem Latvijas daiļslidošanas klubiem. Tiks rādītas apgūtās dejas un tehniskie elementi.

Tiek aicināti visi, kam interesē un patīk daiļslidošana un kas vēlas redzēt, kā mazie ķipari ir izauguši un par kādiem brašiem sportistiem kļuvuši. Ieeja bez maksas.
{baneris}
Gaidīsim Jūs ciemos! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)