Banner 980x90

Meklē Ķeguma novada talantus

Ķeguma tautas nams izsludina pieteikšanos konkursam "Ķeguma novada talants 2014", aicinot tajā piedalīties visa vecuma iedzīvotājus, kuri ir gatavi dalīties savos talantos un prasmēs ar citiem. Konkurss dos lielisku iespēju novērtēt un apbalvot Ķeguma novada talantus, kā arī pašiem dalībniekiem tā būs lieliska iespēja sevi pilnveidot un parādīt citiem, pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv uzzināja Ķeguma novada pašvaldībā.

Konkursā "Ķeguma novada talants 2014" drīkst piedalīties ikviens Ķeguma novada iedzīvotājs, bez vecuma ierobežojama. Šajā konkursā drīkst piedalīties ar jebkāda veida talantu (dziedāšana, zīmēšana, dejošana, dzeja, atlētika, žonglēšana utt.) Viens konkursa dalībnieks drīkst uzstāties ar vairākiem priekšnesumiem, uzstāšanās ilgums kopā nedrīkst pārsniegt 10 minūtes.

Pieteikumus līdz 28.februārim var iesūtīt elektroniski uz e-pastu tautasnams@kegums.lv, vai ienest tos personīgi Ķeguma tautas namā. Pieteikumā jānorāda savu vārds, uzvārds, kontaktinformācija, vecums un talants, pie talanta apraksta norādot arī savus izvēlētos priekšnesumus, to autorus un skatuves palīgus, ja tādi ir. Pieteikumam jāpievieno arī neliels apraksts par sevi "Ko es gribētu, lai par mani pastāsta publikai". Ja pieteikumā nav norādīta visa prasītā informācija, tas var tikt noraidīts.

Šo konkursu vērtēs speciāli izmeklēta žūrija, kura noteiks konkursa uzvarētāju. Dalībnieki tiks apbalvoti dažādās nominācijās, skatītāji noteiks, kurš dalībnieks iegūs balvu "Skatītāju simpātija", kā arī tiks pasniegtas veicināšanas balvas pārējiem dalībniekiem.

Konkurss norisināsies Ķeguma tautas namā 22.martā plkst.18.00. Pirms konkursa norisināsies konkursa dalībnieku atlase 7. martā plkst.18.00, kurā katram dalībniekam būs jāpierāda savs talants. Dalībniekiem tiks dota iespēja mēģināt savus priekšnesumus Ķeguma tautas namā mēģinājumu laikā no 10. līdz 16. martam, mēģinājumu laikus jāsaskaņo ar Ķeguma tautas nama vadību.

Ar konkursa pilno nolikumu var iepazīties šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)