Banner 980x90

"Melo-M" ar koncertu Ogrē noslēgs šīgada Latvijas turneju

Ar koncertu Ogres Kultūras centrā 23.aprīlī čellu trio "Melo-M" noslēgs šīgada Latvijas koncertturneju "Melo-M.lv", kuras repertuārā izskanēja jaunas versijas par pazīstamām latviešu tautasdziesmu tēmām, pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja grupas pārstāvis.

Koncerts Ogres Kultūras centrā būs pēdējā iespēja visiem interesentiem noskatīties un noklausīties "Melo-M" jaunāko programmu, kurā iekļautas jaunas versijas par populārām latviešu tautas mūzikas tēmām, piemēram, "Tūdaliņ, tāgadiņ", "Es gulu, gulu", dziesma "Suitu lūgsna", ko trio pagājušā gada rudenī ierakstīja kopā ar populāro dziedātāju Anci Krauzi un citas latviskas dziesmas.

Līdztekus koncertprogrammā izskan arī visu laiku populārākie skaņdarbi no grupas repertuāra "Melo-M" čellistu Kārļa Auzāna, Miķeļa Dobičina, Jāņa Paula un sitamo instrumentu meistara Miķeļa Vites izpildījumā.

"Esam pavadījuši ražīgu latvijas turneju, viesojoties daudzās pilsētās un iepriecinot koncertu apmeklētājus, tāpēc gaidāmais koncerts mums būs īpašs – ne tāpēc vien, ka pēdējais šajā turnejā, bet arī tāpēc, ka tā būs lieliska iespēja pateikties mūsu klausītājiem un koncertu apmeklētājiem par atbalstu un labo noskaņu turnejas laikā. Esam pārliecības pilni tā turpināt un sagādāt daudz jaunu muzikālu pārsteigumu," koncertu apmeklētājiem turnejas noslēgumā pateicas "Melo-M" mūziķi.

Pēc Latvijas turnejas noslēguma "Melo-M" gatavojas izvērst plašāku koncertdarbību ārpus Latvijas robežām, jau tuvāko mēnešu laikā piedaloties festivālos un sniedzot koncertus Vācijā, Polijā, Krievijā, Zviedrijā, Lietuvā un citviet.
 
"Melo-M" jaunākās programmas "Melo-M.lv" Latvijas turneja sākās pagājušā gada nogalē ar lielkoncertu Rīgas Kongresu namā un norisinājās janvārī, februārī, martā un aprīlī daudzu Latvijas pilsētu kultūras centros.

Biļetes uz Latvijas turnejas noslēguma koncertu Ogres Kultūras centrā 23.aprīlī pieejamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā: http://www.bilesuparadize.lv/events/perf/6027.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)