Banner 980x90

Meņģelē notiks "Meņģeles viesnīcas" būvniecības prezentācija

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

10.decembrī plkst.14.00 Meņģeles pagasta pārvaldes telpās notiks būvniecības ieceres "Meņģeles viesnīca" prezentācijas pasākums, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Kā ziņots, publiskai apspriešanai nodota būvniecības iecere Ogres novada Meņģeles pagasta nekustamajā īpašumā "Pienenītes", kur atrodas pienotava, kuru plānots pārbūvēt par viesnīcu "Meņģeles pienotava".

Būvniecības ierosinātāja ir SIA CIMO. Būvprojekta izstrādātājs - Jānis Trumpiks.

Būvniecības ieceres dokumentācija apskatāma līdz 2016.gada 4.janvārim Meņģeles pagasta pārvaldes telpās un Ogres novada pašvaldības mājaslapā. Atsauksmes par būvniecības ieceri iesniedzamas līdz 2016.gada 4.janvārim Ogres novada pašvaldības Meņģeles pagasta pārvaldē, Madlienas būvvaldē vai nosūtāmas elektroniski uz e-pasta adresi "mengele@ogresnovads.lv" vai "madliena@ogresnovads.lv"

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)