Banner 980x90

Modernas mūzikas meistarklase Ogrē

Ogres mūzikas skola jau otro gadu pēc kārtas aicina uz vasaras meistarklasēm interesentus līdz 15 gadu vecumam, pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv uzzināja no mūzikas skolas direktora vietnieces ārpusklases darbā Ilonas Rones ziņas pašvaldības interneta vietnē.

Šogad nodarbības notiks no 19. līdz 23. augustam.

Meistarklase ļaus apgūt šādus instrumentus: klavieres, basģitāra, pūšamos, sitamos, stīgu instrumentus,  kā arī mācīsies vokālisti.

Mācību diena ilgs no plkst.10.00 līdz plkst.17.00. Tā sāksies ar ritmiskās koordinācijas nodarbību, kam sekos darbs ar Big Band sekcijām un vokālā meistarklase, pēc tās - Big Band kopmēģinājums un vokālā meistarklase.

Meistarklašu noslēgumā - apvienotā Big Band un pasniedzēju koncerts Ogres pilsētas svētkos 24. augustā!

Pieteikties dalībai meistarklasēs iespējams, aizpildot pieteikuma anketu www.ogresmuzikasskola.lv un nosūtot uz e-pastu omuzskola@inbox.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)