Banner 980x90

Motobraucējam Gaļcinam 3.vieta sacensībās Lēdmanē 

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Janvāra beigās Lēdmanē notika Latvijas čempionāta posms ziemas motokrosā (ar radzēm), kurā 3.vietu izdevās izcīnīt jaunajam Ogres motobraucējam Ričardam Gaļcinam.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres novada pašvaldības pārstāvji, Ričardam ar savu nelielo motociklu, kam motora tilpums ir tikai 50 cc, nācās startēt 65 cc klasē, jo viņa vecuma grupā vēl ir ļoti maz motosportistu, kuri piedalītos sacensībās ziemas apstākļos.

Sīvā konkurencē ar vecākiem sāncenšiem Ričardam Gaļcinam divu braucienu kopsummā izdevās izcīnīt 3.vietu uz goda pjedestāla.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)