Banner 980x90

Muzeju naktī Ogres Valsts tehnikumā interesenta programma

Muzeju naktī, kas notiek sestdien, 18.maijā, ar interesantu pasākumu programmu līdz pat pusnaktij piedalīsies arī Ogres Valsts tehnikums, pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv uzzināja Ogres novada pašvaldībā.

Muzeju nakts ietvaros Ogres Valsts tehnikuma muzejā būs tikšanās ar zinošiem meža izglītības speciālistiem, mežsaimniecībā un mežizstrādē izmantoto darbarīku un instrumentu ekspozicijas apskate.

Pasākumā "Izaudzēsim koku" profesionāla pedagoga vadībā varēs iegūt zināšanas par to, kā no sēklas izaudzēt koku, kā pareizi iestādīt un kopt, iegūtās zināšanas pielietot praktiski un dāvanā saņemt iestādīto vai iesēto kociņu.

Programmā paredzēta arī digitālā meža audzēšana - multimediju dizaina audzēkņu darbu prezentācijas, fotografēšanās kopā ar laumiņām un citiem meža iemītniekiem, radošās darbnīcas interjera, modes un reklāmas dizainā "Radām zaļi" un dizaina nodaļas audzēkņu darbu izstāde "Zaļš". Tāpat varēs uzzināt cilvēku pieredzi par zaļu un veselīgu uzturu un zaļā krāsa tiks demonstrēta tehnoloģijās - datorzinātnē un elektronikā.

Pasākums risināsies sestdien, 18.maijā, no plkst. 19.00 līdz 24.00 Ogres Valsts tehnikumā – "Aizupēs" (aiz Vidzemes Ledus halles).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)