Banner 980x90

Nākamgad Ogrē par 2,96 miljoniem eiro pārbūvēs siltumtīklus

Rīga, 14.dec., LETA. Nākamgad Ogrē par 2,96 miljoniem eiro pārbūvēs siltumtīklus, liecina Ogres novada pašvaldības informācija.

Patlaban notiek būvprojekta izstrāde. Siltumtīklu pārbūves projekta izstrāde un izbūves darbu izmaksas bez būvuzraudzības un projekta vadības izmaksām ir 2 969 428 eiro. Darbus jāizpilda līdz 2020.gada maijam.

Konkursā tiesības veikt šos darbus ieguvusi pilnsabiedrību "LBG", ko izveidojuši SIA "DGS" un SIA "Lokširs".

"Ogres namsaimnieks" sedz 60% no finansējuma kopējā apjoma, savukārt 40% ir investīcijas, par kuru saņemšanu ir noslēgts līgums ar Centrālo Finanšu un līgumu aģentūru.

Kopējais rekonstruējamo siltumtīklu garums ir 7780 metri, aptuveni puse - daudzdzīvokļu māju pagrabos esošie "Ogres namsaimniekam" piederošie maģistrālie siltumtīkli.

Siltumtīklu izbūves darbus plānots sākt nākamā gada februāra vidū. Iedzīvotājiem būs jāpiecieš zināmas neērtības laika posmā no būvdarbu uzsākšanas līdz nākamajai ziemai - šajā periodā paredzēts veikt lielāko darba apjoma daļu, skaidroja "Ogres namsaimnieks" valdes loceklis Kaspars Grīnbergs.

Siltumtīklu rekonstrukcijas dēļ siltumapgāde netiks pārtraukta apkures sezonā, taču vasaras mēnešos jārēķinās ar karstā ūdens apgādes traucējumiem.

Siltumtīklu pārbūves laikā tiks skarti īpašumi, kas atrodas Brīvības ielā, Zvaigžņu ielā, Kalna prospektā, Ausekļa prospektā, Vidus prospektā, Gaismas prospektā, Upes prospektā, Parka ielā, Lapu ielā, Pļavas ielā, Bērzu alejā, Zinību ielā, Kranciema ielā, Turkalnes ielā, Zaķu ielā, Mālkalnes prospektā, Meža prospektā, Tīnūžu ielā, Jaunatnes ielā, Ceriņu ielā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)