Banner 980x90

Nakts piedzīvojumu sacensības "VisVARIS2" jauniešiem

Biedrība "Jaunatne smaidam" sadarbībā ar biedrību "Kurmenes viļņi" 18.janvārī plkst.17.00 Vecumnieku novada Kurmenes pagastā rīkos nakts piedzīvojuma sacensības "VisVARIS 2", pilsētas informācijas portālam Ogre24.lv stāsta organizatoru pārstāvis Renārs Manuilovs.

Tās ir piedzīvojuma sacensības ar tūrisma un orientēšanās sporta elementiem, kuru pamatā ir kāda jauniešiem aktuāla tēma. Šo sacensību tēma ir sadarbība – spējas kopā pārvarēt dažādu grūtību šķēršļus un paveikt uzdotos uzdevumus.

Piedzīvojuma sacensību "VisVARIS 2" mērķis ir veicināt jauniešu prasmju un iemaņu attīstību dažādās dzīves jomās, izmantojot neformālās izglītības metodes un radošus uzdevumus.

Sacensībās piedalās komandas četru dalībnieku sastāvā. Komandas aizpilda elektronisko pieteikuma veidlapu līdz  17.janvārim plkst.17.00. Pieteikties sacensību dienā uz vietas nebūs iespējams. Dalības maksa komandai ir 4,00 eiro. Norises vieta – Kurmenes skola, Kurmenes pagasts, Vecumnieku novads.

Sacensību nolikums atrodam mājas lapā  www.jaunatne-i.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)