Banner 980x90

No amata atbrīvots Lielvārdes domes izpilddirektors

Ogre24.lv
Ogre24.lv
Trešdien, 28.septembrī, domes deputāti lēma par Lielvārdes novada pašvaldības izpilddirektora Raita Jirgensona atbrīvošanu no amata, balstoties uz darbinieka un darba devēja savstarpēju vienošanos.

Kā aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā, lēmums pieņemts, pamatojoties uz izpilddirektora iesniegumu, kurā pausts lūgums pārtraukt darba attiecības, kā pēdējo darba dienu nosakot šī gada 6.oktobri.

Kā izpilddirektors norādīja domes sēdes laikā, lēmums pieņemts pēc paša vēlmes. Jirgensons pateicies par līdzšinējo sadarbību un viņam sniegto iespēju gan domes deputātiem, gan arī pašvaldības darbiniekiem un lūdzis atbalstīt pieņemto lēmumu.

Par Lielvārdes novada pašvaldības izpilddirektora pienākumu izpildītāju saimnieciskos jautājumos no 7.oktobra uz laiku, kamēr Lielvārdes novada dome apstiprinās pašvaldības izpilddirektoru, tika iecelta Jumpravas pagasta pārvaldes vadītāja Līga Zariņa. Turpretī jautājumos, kas attiecas uz līgumu slēgšanu un finansēm, izpilddirektoru aizvietos Lielvārdes novada domes priekšsēdētājs Imants Balodis (V).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)