Banner 980x90

No nākamās nedēļas LTV pārraidīs bezmaksas politisko aģitāciju

Rīga, 3.maijs, LETA. No nākamās nedēļas līdz 1.jūnijam Latvijas Televīzijas (LTV) ēterā tiks pārraidīta bezmaksas politiskā aģitācija, aģentūru LETA informēja LTV pārstāvis Edgars Lākutis.

Atbilstoši Priekšvēlēšanu aģitācijas likumam, bezmaksas politiskā aģitācija pienākas 23 deputātu kandidātu sarakstiem, kuros ietilpst visi tie, kas ir reģistrēti Rīgas domes vēlēšanām, kā arī tie, kuri iesniegti vismaz piecu republikas pilsētu, novada domju vēlēšanām.

Pirmdien, 8.maijā, plkst.16.30 LTV1 tiešraidē notiks priekšvēlēšanu aģitācijas raidlaika izloze. Katram deputātu kandidātu sarakstam atvēlēts likumā noteiktais raidlaiks - četras reizes ar ētera laiku piecu minūšu garumā.

Izlozē piedalīsies arī Centrālās vēlēšanu komisijas sekretārs Ritvars Eglājs, kurš skatītājiem akcentēs vēlēšanu norises laiku, iespēju mainīt balsošanas vietu, kā arī citus ikvienam balsotājam noderīgus ieteikumus.

Bezmaksas politisko aģitāciju raidījumus paredzēts pārraidīt no 9.maija līdz 1.jūnijam plkst.16.30.

Sabiedrisko mediju portālā "lsm.lv" raidījumi tiks pārraidīti ar surdotulkojumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)