Banner 980x90

Nodrošinās papildu vilcienu reisus nokļūšanai uz Operetes festivālu Ogrē, festivālu "Summer Sound" un pilsētas svētkiem Cēsīs

Rīga, 20.jūn., LETA. Sabiedriskā transporta padome šodien atbalstīja priekšlikumu nodrošināt papildu vilciena reisus maršrutā Rīga-Ogre, Rīga-Liepāja un Rīga-Cēsis, lai iedzīvotāji varētu apmeklēt Operetes festivālu Ogrē, festivālu "Summer Sound" Liepājā un pilsētas svētkus Cēsīs, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcijas pārstāve Zane Plone.

Sabiedriskā transporta padome šodien atbalstīja papildu vilciena norīkošanu maršrutā Rīga-Ogre, lai iedzīvotāji varētu pēc trešā starptautiskā Operetes festivāla Galā koncerta Ogrē nokļūt atpakaļ Rīgā. Vilciens 14.jūlijā plkst.00.30 izbrauks no Ogres uz Rīgu. Padome lēma arī par papildu reisu nodrošināšanu vilciena maršrutā Rīga-Cēsis, lai iedzīvotāji varētu apmeklēt Cēsu pilsētas svētkus un pēc tiem atgriezties Rīgā. 20.jūlijā vilciens no Rīgas izbrauks plkst.14.11, bet 21. jūlijā no Cēsīm - plkst.0.30. Tāpat akceptēta divu papildu vilciena reisu nodrošināšana maršrutā Rīga-Liepāja, lai festivāla "Summer Sound" apmeklētāji varētu nokļūt Liepājā un pēc festivāla - atpakaļ Rīgā. 2.augustā vilciens no Rīgas izbrauks plkst.13.50, bet 4.augustā no Liepājas - plkst.11.55.

Turklāt, izvērtējot pasažieru plūsmu reģionālajā autobusu maršrutā Nr.6818 Liepāja-Rucava-Nida, tika pieņemts lēmums, ka posmā no pieturvietas Rucava līdz Lietuvas robežai tiks ieviests transports pēc pieprasījuma. Tāpat, balstoties uz zemo pieprasījumu, pēc pieprasījuma tiks izpildīts arī maršruta Nr.6783 Dobele-Bukaiši posms no Bukaišu skolas līdz pieturai Gundegas. Tas nozīmē, ka autobuss abos konkrētajos posmos brauks tad, ja pasažieris būs iegādājies biļeti vai iepriekš pieteicis pārvadājumu. Autotransporta direkcija informēs par datumu, kad abos maršrutos tiks ieviests transports pēc pieprasījuma.

Atbalstot iedzīvotāju lūgumu, autobusu maršruta Nr.3001 Ludza-Ezerkrasts atsevišķi reisi tiks pagarināti līdz pilsētas kapiem. Autotransporta direkcija informēs par datumu, no kura izmaiņas būs spēkā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)