Banner 980x90

Norīko papildu reisus Ogres virzienā rīta un vakara stundās

No trešdienas, 1.oktobra, darba dienās tiks norīkoti divi papildus vilcieni Ogres virzienā. Saskaņā ar uzņēmuma "Pasažieru" pasažieru uzskaites datiem, šajā virzienā ir palielinājies pasažieru skaits, tādēļ, lai nodrošinātu pasažieriem ērtāku un savlaicīgāku nokļūšanu plānotajos galamērķos, tiks nodrošināti papildus reisi rīta un vakara stundās, pilsētas informācijas portālam Ogre24.lv ziņo uzņēmums.

No rītiem vilciens Nr.823 no Ogres uz Rīgu aties plkst.7.22 ar pienākšanas laiku Rīgas Centrālajā stacijā plkst.8, savukārt vakarpusē papildus vilciens Nr.6236 aties no Rīgas Centrālās stacijas plkst.18.05 un pienāks galastacijā Lielvārdē plkst.18.52.

Tā kā daudzi pasažieri ik dienas izmanto vilcienu, lai dotos uz darbu vai mācībām, "Pasažieru vilciens" nodrošinās arī to, lai minētajos reisos pēc iespējas samazinātu ceļā pavadīto laiku.

Tā ar vilcienu Nr.823 Ogre - Rīga līdz Rīgai varēs nokļūt 38 minūtēs, vilciens pieturēs tikai četrās lielākajās stacijās: Ikšķile, Salaspils, Šķirotava, Jāņavārti.

Savukārt ar vilcienu Nr.6236 Rīga - Lielvārde līdz Ogrei varēs aizbraukt 33 minūtēs, vilciens pieturēs šādās stacijās: Jāņavārti, Šķirotava, Salaspils, Ikšķile, Ogre, Ķegums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)