Banner 980x90

Noslēdzies Ogres novada skolēnu zinātniski pētniecisko darbu konkurss

Publicitātes foto
Publicitātes foto

19.februārī Ogres 1.vidusskolā norisinājās Ogres novada skolēnu zinātniski pētniecisko darbu konkurss.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres novada skolēnu zinātniski pētniecisko darbu metodiskās apvienības vadītāja Dana Faivelsone, konkursā piedalījās 21 vidusskolēns ar 18 ZPD lasījumiem no piecām Ogres novada skolām: Ogres 1.vidusskolas, Ogres Valsts ģimnāzijas, Jaunogres vidusskolas, Suntažu vidusskolas un Madlienas vidusskolas.

Šogad konkursā tika pārstāvētas tādas zinātņu nozares, kā cittautu valodniecība un ārzemju literatūras zinātne un vēsture, latviešu literatūras zinātne un vēsture, kulturoloģija, pedagoģija, psiholoģija, vēsture un kultūrvēsturiskais mantojums, fizika, inženierzinātnes, veselības zinātne, vides zinātne, zemes zinātne.

Skolēnus, kas tika izvirzīti uz Latvijas 40.skolēnu zinātniskās konferences 2.posma norisi Pierīgas reģionā, kas norisināsies martā, Siguldas Valsts ģimnāzijā, var skatīt šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)