Banner 980x90

Noslēdzies semināru cikls "Dizains un radošā iniciatīva" Ogres Mākslas skolā

Publicitātes foto
Publicitātes foto

27.novembrī Ogres Mākslas skolā norisinājās trešais un pēdējais dizaina seminārs ''Produktu dizains'' projekta ''Dizains un radošā iniciatīva'' ietvaros.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres novada pašvaldības pārstāvji, semināra programmā bija dizaina darbnīca, kurā tika turpināta Ogres zīmola izstrāde un pārrunāta dizaina nozīme zīmola veidošanās procesā. Darbnīcā strādāja 33 dalībnieki 2 dizaineru vadībā. Ar lekciju dizainā piedalījās Barbara Ābele, Latvijas Mākslas akadēmijas asoc.prof., māksliniece- dizainere, un Ieva Riekstiņa, Humanitāro zinātņu Maģistre, Ekonomikas un kultūras augstskolas lektore un dizainere.

Plkst.15.00 Ogres Mākslas skolā notika jauno dizaineru darbu izstāde "Viesnīca", kurā arī ikviens apmeklētājs līdz 12.decembrim var apskatīt Rīgas Dizaina un mākslas vidusskolas (RDMV) audzēkņu kvalifikācijas darbus. 2015.gadā RDMV beidza arī Ogres Mākslas skolas bijušie absolventi. 

Semināru cikls tika organizēts Ogres novada pašvaldības projektu konkursa "Radoši - Aktīvi - Darbīgi - Izglītojoši - Ogres novadam!" (R.A.D.I.-Ogres novadam) ietvaros.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)