Banner 980x90

Noslēgusies OBJC nometne "Atpūšamies uzzinot"

No 1. līdz 5. jūnijam Ogres Bērnu un jauniešu centrā projekta "R.A.D.I. – Ogres novadam" ietvaros darbojās dienas nometne "Atpūšamies uzzinot". Nometni katru dienu laikā no plkst.9.00 līdz 16.00 apmeklēja 25 Ogres pašvaldības bērni vecumā no 7-12 gadiem. Vecāku līdzfinansējums nometnē bija EUR 29 par piecām dienām.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja OBJC direktore un projekta koordinatore Irēna Ošiņa, patīkami, ka daļa bērnu OBJC organizētajā nometnē piedalījās jau pagājušajā gadā un atzina to par labu, tādēļ vecāki viņus pieteica arī šogad. Pirmdienas rīts sākās ar nometnes kārtības ruļļa iepazīšanu un iepazīšanās spēlēm, savas piederības zīmes izveidi. Turpinājumā sportiskās aktivitātes un ilgi gaidītās pusdienas. Pēcpusdienā dažādi rokdarbi: gan rotaslietu darināšana, gan telpiskā modelēšana. Turpmākie rīti sākās ar rīta pamošanos un jaunu prasmju apgūšanu stikla apgleznošanas, ādas apstrādes, sporta, folkloras, improvizācijas teātra un mūsdienu deju nodarbībās. Bērni iepazina Lego robotiku, savu pilsētu.

Piektdiena bija īpaša diena, jo daba mūs lutināja: bija saulains un silts. No rīta devāmies ekskursijā –atpūtāmies, iepazīstot savu novadu: Šūpoļu parku, Ķeipenē S.Eizenšteina komunikāciju centru. Pēc tam ceļš veda uz Trušu paradīzi, kur fotografējāmies, barojām un apskatījām dzīvniekus, izbaudījām pikniku. Pulksten 15.00 notika nometnes noslēguma pasākums ar darbu izstādi, nelielu koncertu tuvākajiem - bērni rādīja, ko ir iemācījušies, uzzinājuši atpūšoties.

Saņēmuši sertifikātus, nelielas balviņas, apēduši kliņģeri un kūku, vēlēdami jaukas turpmākās brīvdienas, devās mājup.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)