Banner 980x90

Notiks glābējpaku piepildīšana ar skolai nepieciešamo

14., 15., 21. un 22.augustā sešās Latvijas pilsētās – Rīgā, Cēsīs, Rēzeknē, Jelgavā, Talsos un Ogrē - ikviens tiek aicināts uz īpašu Glābējpaku akciju skolēnu no trūkumā nonākušajām ģimenēm atbalstam. Glābējpakā tiek aicināts ievietot kancelejas preces, skolas somas un kādu saldumu, tādā veidā palīdzot šiem bērniem uzsākt skolas gaitas.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Latvijas Samariešu apvienības projekta "Paēdušai Latvijai" vadītāja Agita Kraukle, glābējpaku akcija notiks:

* 21.augustā Ogrē plkst.17.00 – 20.00 veikalā "Maxima", Rīgas ielā 23, rīko Latvijas Samariešu apvienība un biedrība "Otrās Mājas";

* 22.augustā Ogrē plkst.12.00 – 16.00 veikalā "Maxima", Rīgas ielā 23, rīko Latvijas Samariešu apvienība un biedrība "Otrās Mājas";

Daudzām ģimenēm Latvijā, kurās aug skolas vecuma bērns, lielais raizes sagādā skolai nepieciešamo lietu sarūpēšana. Īpaši grūti tas ir ģimenēm, kuras dažādu apstākļu dēļ nonākušas trūkumā, un ierobežotais ģimenes budžets liedz sagādāt mācību piederumus.

"Aicinu nebūt vienaldzīgiem un nepaiet garām brīvprātīgajiem, kuri šajās dienās jūs veikalos uzrunās un aicinās piepildīt Glābējpaku. Ar pāris kancelejas precēm, zīmuļiem, kladēm un dažiem saldumiem jūs iepriecināsiet kādu mazu sirsniņu, kurai rudenī būs jādodas uz skolu," saka projekta "Paēdušai Latvijai" vadītāja Agita Kraukle.

Pārtikas bankas pakas tiek nodrošinās pateicoties Latvijas iedzīvotāju un uzņēmumu ziedojumiem, kā arī daudziem brīvprātīgajiem atbalstītājiem. Palīdzība galvenokārt domāta centīgām ģimenēm ar bērniem ar zemiem ienākumiem, kurām nav piešķirts trūcīgās vai maznodrošinātās statuss.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)