Banner 980x90

Ogrē atsākti plūdu seku likvidēšanas darbi

Otrdien, 17.martā, Ogres novada autoceļu uzraudzības komisijas sanāksmē pašvaldības izpilddirektora pirmais vietnieks Pēteris Špakovskis informēja, ka šonedēļ ir atsākti plūdu seku likvidēšanas darbi Urgas upes rajonā, iespējami īslaicīgi satiksmes ierobežojumi Kaļķu ielas rajonā.

Pēc plūdiem pagājušā gada oktobrī Urgas upē notika tīrīšanas darbi, šobrīd ir uzsākti labiekārtošanas darbi, pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv uzzināja Ogres novada pašvaldībā.

Špakovskis informē, ka Ogres upes krasta nogāzes stiprināšanas darbi J.Čakstes prospektā (posmā no krustojuma ar Strēlnieku prospektu līdz krustojumam ar Vālodzes ielu) atsāksies tad, kad Ogres upē stabilizēsies ūdens līmenis. Līdz šim nogāzei uzbērta smilšu barjera cilvēku drošībai. Darbi jāpabeidz līdz šī gada jūlijam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)