Banner 980x90

Ogrē ierīkos un sakārtos ielu apgaismojumu

Drīzumā daudzviet Ogres pilsētā tiks veikti ielu apgaismojuma remontdarbi. Jau 8.maijā pašvaldība, noslēdzoties iepirkumam, noslēdza līgumu ar SIA "Tesla" par ielu apgaismojuma remontdarbu veikšanu, paredzot šiem darbiem izlietot 53 345,22 eiro. Komunālo jautājumu inženieris Jānis Daukšts informē, ka darbi ir uzsākti maijā un tie jāpabeidz augustā, pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv uzzināja Ogres novada pašvaldībā.

Līguma ietvaros posmā no Meža prospekta līdz Sietiņu ielai plānots uzstādīt 5 jaunus apgaismojuma balstus un apgaismojuma armatūru, Norupes ielā – 20 jaunus apgaismojuma balstus un apgaismojumu. Plānots sakārtot gājēju taciņas apgaismojumu no Priežu ielas līdz Mālkalnes prospektam, kur 18 balsti tiks nomainīti pret jauniem.

196 metru garumā ielu apgaismojums tiks sakārtots arī Vidus prospektā no Zilokalnu prospekta līdz Gaismas prospektam, kur tiks uzstādīti 7 apgaismojuma balsti ar apgaismojumu.

Vidzemes un Akmeņu ielas krustojumā tiks uzstādīts viens balsts un apgaismes ķermenis. Apgaismojuma atjaunošana paredzēta arī Ogresgala hipodromā, kur tiks atjaunoti 6 gaismas ķermeņi esošajos balstos.

Jānis Daukšts skaidro, ka darbi tiek plānoti pakāpeniski pašvaldības budžeta ietvaros, ņemot vērā iedzīvotāju un ielu apgaismojuma uzturētāju – SIA "Edan Elektro" ieteikumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)