Banner 980x90

"Ogre Juniors" hokejistiem 3.vieta Rīgas Kausā

No hokeja kluba "Ogre Juniors" spēlētājiem visveiksmīgākie šosezon bijuši U-18 vecuma grupas puiši, kuri Latvijas Bērnu un jaunatnes hokeja meistarsacīkstēs piedalījās kopā ar rīdziniekiem komandas "Sāga/Ogre Juniors" sastāvā – nesen tika izcīnīta 3.vieta starptautiskā turnīrā "Riga Cup 2013", kā arī saglabātas cerības uz valsts čempionāta bronzas medaļām, pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja HK "Ogre Juniors" preses dienestā.

Aprīļa pirmajā pusē notikušajā Rīgas Kausa izcīņas turnīrā vecuma grupā U-18 startēja 16 komandas, kas pārstāvēja ne tikai Latviju, bet arī tādas hokeja lielvalstis kā Zviedriju, Somiju, Krieviju un Šveici. Jāpiebilst, ka komandā "Sāga/Ogre Juniors" liela daļa hokejistu bija divus un pat trīs gadus jaunāki, nekā viņu pretiniek. Tas gan netraucēja mūsējiem sagādāt patīkamu pārsteigumu – ogrēniešu un rīdzinieku apvienotā komanda, trijās dienās aizvadot astoņas spēles, aizcīnījās līdz goda pjedestālam, izšķirošajā mačā par bronzas medaļām ar 3:2 pārspējot Rīgas komandu "Sāga".

Komandā "Sāga/Ogre Juniors" turnīrā spēlēja pieci ogrēnieši – Kristaps Jaunozoliņš, Daniels Ķikāns, Artūrs Riters, Dāvids Kaspars Bergmanis un Kristiāns Zelčs.

Bērnu un jaunatnes hokeja meistarsacīkstēs, kur "Sāga/Ogre Juniors" rindās Zelča vietā spēlē Māris Komkovs, "Sāga/Ogre Juniors" puišiem jau pagājušās nedēļas nogalē bija iespēja nodrošināt sev 3.vietu un bronzas medaļas, ja vien savā laukumā izdotos uzvarēt "Tukuma HK". Piecas minūtes pirms pamatlaika beigām mūsu puiši izvirzījās vadībā ar 5:4, tomēr viesiem izdevās ne vien panākt izlīdzinājumu (5:5), bet arī uzvarēt pēcspēles metienos – 6:5. Tukumnieki turnīra tabulā par vienu punktu apsteidza mūsējos, taču ogrēniešiem vēl ir viena spēle rezervē – pret turnīra pastarīti "HS Rīga". Uzvara ar jebkādu rezultātu ļaus "Sāga/Ogre Juniors" hokejistiem iegūt Latvijas čempionāta bronzas godalgas.

U-14 vecuma grupā sezonu ļoti cerīgi bija uzsākusi ogrēniešu un jūrmalnieku apvienotā komanda "Jūrmalas SS/Ogre 99", kas arī bija ļoti reāla pretendente uz Bērnu un jaunatnes hokeja meistarsacīkšu medaļām. Diemžēl pagājušās nedēļas nogalē mūsējie piedzīvoja divus sāpīgus zaudējumus (7:8 pret SK "Liepājas metalurgs" un 2:3 pret HS "Rīga III", kas viņiem liedza pakāpties augstāk par 5.vietu. Arī, lai sasniegtu vismaz to, mūsējiem šīs nedēļas nogalē jāizcīna divas uzvaras, spēlējot pretinieku laukumā.

Otra U-14 vecuma grupas komanda "Jūrmalas SS/Ogre 2000", kurā spēlē gadu jaunāki puiši, meistarsacīkstes jau noslēgusi. Šobrīd mūsējie turnīra tabulā ieņem 13.vietu, taču divas sāncenses vēl var viņus apsteigt

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)