Banner 980x90

Ogrē, Madlienā un Lielvārdē uz ātrās palīdzības mašīnu vadītāju vakancēm 70 pieteikumi

Konkursā uz ātrās palīdzības mašīnu vadītāja vietām Kandavā, Tukumā, Madlienā, Lielvārdē un Ogrē Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests (NMPD) saņēmis 113 pieteikumus, aģentūrai LETA pastāstīja dienesta pārstāve Ilze Bukša.

Viņa skaidroja, ka pieteikumus uz šīm teritorijām dienests saņēmis vairāk, nekā ir nepieciešams, un problēmas ar vadītāju atrašanu neradīsies.

Konkurss uz vadītāju vietām minētajās pilsētās noslēdzās 23.februārī. Bukša stāstīja, ka uz transportlīdzekļu vadītāja vietām Ogrē, Madlienā un Lielvārdē, kur nepieciešami vadītāji četrām brigādēm, pieteikušies 70 cilvēku. Savukārt uz vadītāja vietām Tukumā un Kandavā, kur nepieciešami šoferi trīs brigādēm, dienests saņēmis 43 pieteikumus.

Šobrīd ir sākusies atlase, un jau pavisam drīz tiks noteikti tie pretendenti, kuri arī kļūst par šo teritoriju ātrās palīdzības brigāžu autovadītājiem, norādīja Bukša.

LETA jau ziņoja, ka NMPD Rīgas reģiona pakļautībā esošās Tukuma un Kandavas, kā arī Ogres, Madlienas un Lielvārdes pilsētas 18.martā plānots nodot Kurzemes un Zemgales reģiona pārvaldībā.

Vienlaikus līdz 5.martam turpinās konkurss uz NMPD automašīnu vadītāju vietām Rīgas reģionā - autovadītāji nepieciešami Rīgas, Jūrmalas, Piņķu, Olaines, Ķekavas, Baldones, Salaspils, Siguldas, Saulkrastu, Vangažu, Garkalnes un Ādažu NMPD brigādēm. Šo konkursu NMPD izsludināja 5.februārī, lai atrastu ātrās palīdzības mašīnu vadītājus 76 Rīgas reģiona brigādēm.

Konkursi uz autovadītāju vakancēm tika izsludināti, jo no maija ātrās palīdzības brigāžu nodrošināšanu ar automašīnām un šoferiem Rīgas reģionā no ārpakalpojuma sniedzēja "Rīgas sanitārā transporta autobāze" (RSTA) pārņems valsts. Līdz ar to darba attiecības tiks izbeigtas ar visiem līdzšinējiem NMPD mašīnu šoferiem Rīgas reģionā, jo tos šobrīd nodrošina RSTA. Šie darbinieki gan drīkst pieteikties minētajiem konkursiem. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)