Banner 980x90

"Ogre Moto-Ski" 2.vieta Eiropā lielākajā peintbola turnīrā

Ogres novada komanda "Ogre Moto-Ski" no 3. līdz 5.jūlijam sekmīgi piedalījās Eiropā lielākā peintbola turnīra "The Millennium Series" 3.posma sacensībās, kas notika Lielbritānijas pilsētā Basildonā, izcīnot augsto 2.vietu.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres novada pašvaldība, "The Millennium Series" ir Eiropā lielākais peintbola turnīrs, kas katru gadu norisinās četros posmos. Cīņas notiek piecās divīzijās (CPL, SPL1, SPL2, OD1, OD2, OD3) starp vairāk nekā 250 komandām no visas pasaules. Lai varētu spēlēt spēcīgākajā divīzijā, komandai jāsāk ar OD3 un, katru gadu cīnoties par top vietām kopvērtējumā, jāiegūst tiesības startēt augstākā divīzijā.

Šis turnīrs katru gadu pulcē vairāk nekā 250 komandu no visas pasaules.

Trešā posma sacensībās piedalījās arī peintbola komanda no Ogres novada - "Ogre Moto-Ski", cīnoties OD3 divīzijā. 12 komandu konkurencē, kas pārstāvēja Vāciju, Lielbritāniju, Franciju, Itāliju un Portugāli, mūsējie ieguva 2.vietu. Katras spēles ilgums bija astoņas minūtes, cīņa ilga līdz kādas komandas divām uzvarām. Jau apakšgrupas spēlēs "Ogre Moto-Ski" parādīja ļoti labu sniegumu uzvarot trijos mačos no piecienm. Ar šādu rezultātu mūsu peintbolisti iekļuva pusfinālā, kur viņiem bija jāstājas pretī Vācijas komandai "Berlin Damage". Vācieši tika pārspēti ar rezultātu 2:1. Finālā mūsējiem jātiekas ar OD3 divīzijas līderi no Itālijas - "Gladiatori Unicusano". Apakšgrupas spēlē itāļiem sīvā cīņā bija zaudēts ar 1:2, diemžēl arī finālspēlē rezultāts bija tieši tāds pats. Jāpiebilst, ka komandā "Gladiatori Unicusano" spēlē ļoti pieredzējuši sportisti ne vien no Itālijas, bet arī ASV un citām valstīm.

Kopumā rezultāts ļoti labs, domājams, ka tas būtu bijis vēl labāks, ja jau pirmajā dienā mūsu komandas kapteinis Kaspars Piternieks negūtu ceļgala traumu, kas liedza viņam pilnvērtīgi spēlēt, tāpēc nācās mainīt sastāvu. Analizējot savu veikumu, puiši sapratuši, ka goda pjedestāla augstākais pakāpiens šajā divīzijā viņiem ir reāli sasniedzams.

Šoreiz 1.vietā "Gladiatori Unicusan" no Itālijas, 2.vietā "Ogre Moto-Ski" no Latvijas, 3.vietā "Berlin Damage" no Vācijas, bet 4.vietā "S. F.Damaiense Lisboa" no Portugāles.

Komandas "Ogre Moto-Ski" sastāvs: Aleksandrs Mahajevs, Kaspars Piternieks, Toms Piternieks, Guntis Vītoliņš, Aleksandrs Labends, Ralfs Brikmanis, Ivans Mihailovs un Renāte Arele.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)