Banner 980x90

Ogrē norisināsies talantu konkurss "Big Show"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Sestdien, 27.augustā Ogrē norisināsies vērienīgs talantu konkurss "Big Show", kuru organizē biedrība "Street Warriors", pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv uzzināja Ogres novada pašvaldībā.

Jau augusta beigās talantu konkurss Ogrē pulcēs 14 talantīgus dalībniekus no Latvijas un Lietuvas, kuri mūs priecēs ar dejām, mūziku, mākslu, akrobātiku, pārgalvību un neiedomājamu spēku.

Žūrijas un skatītāji noteiks vistalantīgāko dalībnieku, kas balvā sava talanta attīstīšanai iegūs 1000 eiro no mobilo sakaru operatora "Megatel".

Konkursa žūrijā būs Latvijā pazīstamas personības.  Latvijā viena no populārākajām "youtube’rēm" – SindijaLo. Humora apvienības "OLAS" un, nu jau solo karjeru uzsākušais reperis, - Reiks. "Ghetto Games" Tēvs – Raimonds Elbakjans.

Šāda līmeņa pasākums Latvijā nebūs norisinājies kopš šova "Latvijas Zelta talanti", kurš pēdējo reizi norisinājās 2012. gadā. Ogre, kā pasākuma norises vieta, nav izvēlēta nejauši. Biedrība un šova komanda "Street Warriors" nāk no Ogres.

Pasākumu vadīs talantīgais grupas "Gain Fast" solists un kādreizējais "Latvijas Zelta talantu" dalībnieks Kaspars Zlidnis. Tāpat talantu konkursā mūs priecēs arī citu mākslinieku priekšnesumi, kā arī tiek gaidīts pārsteigumi no Reika,  grupas "Gain Fast" un pasākuma organizatoriem – biedrības "Street Warriors".

Talantu konkurss norisināsies Ogres Kultūras centra Lielajā zālē. Ieeja sākot no plkst.19.30. Pasākuma un tiešraides sākums 20.00.

Pasākumu būs iespējams vērot arī kanāla "Rīga TV24" tiešraidē.

Ieeja talantu konkursā – bez maksas. Konkurss tiek organizēts Ogres novada pašvaldības projekta konkursa "Radoši – Aktīvi- Darbīgi – Izglītojoši – Ogres novadam!" ("R.A.D.I. – Ogres novadam") ietvaros.
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)