Banner 980x90

Ogrē notiks bezmaksas seminārs par bērzu sulām

Sestdien, 5.aprīlī plkst.12.00 Ogres Vēstures un mākslas muzejā notiks bezmaksas seminārs "Bērzu sulu dažādība", uz kuru aicināti visi interesenti. Semināru vadīs nu jau par atzītu Latvijas tradicionālās nozares autoritāti kļuvušais ikšķilietis Linards Liberts, pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres Vēstures un mākslas muzeja Informācijas speciāliste Gunta Šmidre.

Ogrē jau trešo gadu tiek rīkots plašs pasākumu cikls, lai aktualizētu veselīga dzīvesveida nozīmi mūsu dzīvē. Kopš pagājušā gada arī Ogres pilsēta ir kļuvusi par vienu no 25 dalībniecēm Nacionālā veselīgo pašvaldību tīkla Latvijā dalībniecēm. Veselības veicināšanas organizatore Ogrē Baiba Drone uzver, ka uzsaukumu "Esi vesels, ogrēnieti" pamazām iecerēts veidot kā zīmolu.

"Manuprāt, šie pasākumu cikli aicina ikvienu pilsētas iedzīvotāju aizdomāties vairāk par veselīgu dzīvesveidu. Un ir taču ļoti svarīgi, ka par to domājam nevis vienu reizi gadā, bet daudz biežāk- savā ikdienā. Zīmols "Esi vesels, ogrēnieti" varētu tapt par ogrēniešu pārliecību un atpazīstamības zīmi", pārliecināta Baiba Drone.

Seminārs "Bērzu sulu dažādība" Ogres Vēstures un mākslas muzejā ir viens no pirmajiem pasākumiem, kas aizsāk veselības mēnesi Ogres pilsētā.

Pasākumu organizē Ogres pašvaldības aģentūra "Dziednīca" sadarbībā ar Ogres Vēstures un mākslas muzeju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)