Banner 980x90

Ogrē notiks forums par aktuālajām atbalsta programmām uzņēmējiem

Otrdien, 7.oktobrī, Ogrē notiks Ekonomikas ministrijas organizētais forums "Atbalsts uzņēmējiem", pilsētas informācijas portālam Ogre24.lv ziņo ministrija.

Pasākumā komersanti tiks informēti par pašlaik pieejamo valsts atbalstu uzņēmējdarbības uzsākšanai un attīstībai, kā arī par plānotajām ES fondu programmām 2014.-2020.gada plānošanas periodā.

Forumos piedalīsies lektori no Ekonomikas ministrijas, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras, Latvijas Attīstības finanšu institūcijas Altum, Latvijas Garantiju aģentūras, Nodarbinātības valsts aģentūras, Lauku atbalsta dienesta un Centrālās Finanšu un līgumu aģentūras. Pasākumā piedalīsies arī Ogres novada domes priekšsēdētāja vietnieks Egils Helmanis.

Forums notiks plkst.10 Ogrē, Ogres Kultūras centra telpās (Ogre, Brīvības iela 15). Dalība pasākumā - bezmaksas. Foruma dienas kārtība publicēta Ekonomikas ministrijas mājas lapā. Dalībai forumā jāpiesakās līdz 24.septembra plkst.15, tiešsaistē aizpildot pieteikuma anketu. Papildu informācija par forumu pieejama Ekonomikas ministrijā (Inese Bērziņa, e-pasts: uznemejuforums@em.gov.lv, tālrunis 67013240).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)